Zelf huis verkopen

Voor een snelle verkoop van uw huis

Wilt u uw huis zelf verkopen? Dat begrijpen wij heel goed. Een makelaar is vaak ontzettend duur. Bovendien kan een verkooptraject dan maanden, soms zelfs jaren, duren. Kies daarom voor de aanpak van de overkoepelende organisatie IkKoopUwWoning.nl. Wij kopen uw woning graag direct van u zelf op. Deze werkwijze verloopt snel, veilig en met goede prijzen. Houdt u graag de touwtjes zelf in handen? Bel dan naar 06-33663971 of mail naar info@ikkoopuwwoning.nl en besluit uw huis te verkopen aan ons.

Waarom eigenhandig een woning verkopen?

Steeds meer mensen besluiten een andere weg te kiezen dan de ‘reguliere weg van een woningverkoop’. Deze reguliere weg is namelijk vaak enorm langdurig en daardoor ontzettend prijzig. Het begint al met het inschakelen van een dure makelaar. Naast dat dit u erg veel geld kost, levert u ook meteen uw volledige zeggenschap in. Alles wat u bepaalt aangaande uw woning, moet in samenspraak met de makelaar gebeuren. Het verkooptraject kan daarnaast zeer lang duren. Dit gaat u steeds meer kosten, terwijl de waarde van uw woning alleen maar keldert. Om al deze redenen is het erg verstandig zelf uw woning te verkopen. Maak hiervoor een afspraak met onze ervaren adviseur in uw regio.

Uw huis verkopen aan ons

Als u ons overweegt als koper van uw woning, zetten we de volgende stappen in werking. Wij brengen graag een bezoekje aan uw woonruimte. Wij bekijken hoe de staat ervan is en luisteren aandachtig naar uw situatie en wensen. Naar aanleiding van dit bezoekje brengen wij een goed bod op uw huis uit. Wat de reden ook is, wij schepen u niet af met een onredelijk bedrag. Gaat u emigreren, is er sprake van een scheiding, heeft u een woning ontvangen uit een erfenis, moet u uw woning gedwongen in de verkoop zetten of wilt u geen dubbele woonlasten? Wij bieden u een passende oplossing.

Onze kenmerken op een rij

IkKoopUwWoning.nl staat bekend om de volgende kenmerken:

 • Snel
 • Persoonlijk
 • Zonder bijkomende kosten
 • Helder, overzichtelijk en netjes
 • Respectvol bij gedwongen verkoop

Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

zelf huis verkopen

Uw huis zelf verkopen?

Wilt u de verkoop van uw woning geheel zelf regelen? Zonder tussenkomst van een prijzige en bemoeizuchtige makelaar? Laat uw woning dan opkopen door IkKoopUwWoning.nl. Maak een afspraak met onze adviseur via telefoonnummer 06-33663971 of via e-mailadres info@ikkoopuwwoning.nl. Aan ons kunt u uw huis zelf verkopen voor een mooi bedrag.

 

  Postcode (*)

  Huisnummer (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  captcha

  Direct een bod voor uw woning? Neem contact op en ontvang een vrijblijvend bod.

  Bel voor meer info