Huis verkopen zonder makelaar

Huis verkopen zonder makelaar

Wilt u uw woning verkopen zonder makelaar? Maar twijfelt u om het verkopen zonder makelaar te doen? Een woning verkopen kan sneller. Zeker als u deze laten opkopen door IkKoopUwWoning.nl. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen in plaats van dat u uw huis gaat verkopen door middel van een makelaar? Zonder makelaar gaat het verkopen bij onze organisatie sneller. Wilt u uw huis verkopen aan ons? Maak dan snel een afspraak met onze organisatie. Dan sturen wij één van onze adviseurs naar u toe voor een vrijblijvend gesprek. Zo kan het blijken dat een huis verkopen zonder makelaar makkelijker gaat.

Zonder makelaar verkopen? Kies onze werkwijze

Raakt u uw huis maar moeilijk kwijt? Wij van IkKoopUwWoning.nl helpen u dan graag. Wij sturen graag één van onze adviseurs bij u langs. Dan bespreken wij de mogelijkheden van een woning verkopen zonder makelaar. Verkopen zonder makelaar kan dan toch ineens een goed idee blijken. Als wij een gesprek hebben gehad en u heeft een bod van ons ontvangen, kunt u zelf beslissen of u uw woning wilt verkopen aan ons. Neem ook in overweging om uw huis te verkopen op een snelle manier. Zo kunt u eenvoudiger, en zonder dubbele woonlasten, een nieuwe woning kopen.

Waarom een huis verkopen aan ons

Gaat het moeizaam met de verkoop van uw huis? Overweeg dan eens uw huis te verkopen zonder makelaar. Wij sturen graag één van onze adviseurs langs om met u de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Wij komen de volgende situaties tegen voor de verkoop van een woning:

 • Emigratie
 • Hebben de woning verkregen door een erfenis
 • Geen risico willen lopen bij de koop van een nieuwe woning
 • Ouderen die noodgedwongen moeten verhuizen
 • Dubbele vastgoedlasten
 • Geen inkomen meer

Huis verkopen zonder makelaar

Neem contact op en maak een afspraak

Wilt u op een snelle manier uw pand in de verkoop zetten? Benader dan eens de adviseurs van IkKoopUwWoning.nl. Wij geven eerlijke prijzen. Maak een afspraak door te bellen naar 06-33663971. Ook kunt u een mail sturen naar info@ikkoopuwwoning.nl. Een woning verkopen zonder makelaar doet u bij IkKoopUwWoning.nl.

 

  Postcode (*)

  Huisnummer (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  captcha

  Direct een bod voor uw woning? Neem contact op en ontvang een vrijblijvend bod.

  Bel voor meer info