Hoe werkt het

Gemakkelijk en snel uw huis verkopen

Wilt u snel en moeiteloos uw huis verkopen? We vertellen u graag hoe wij te werk gaan. Van een eerste afspraak tot de oplevering.

1. Maak een afspraak

Wanneer u contact met ons opneemt bespreken we rustig de situatie en maken we een afspraak. Onze ervaren en vriendelijke adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs om u alle voordelen en mogelijkheden te geven. Contact opnemen kan gemakkelijk door te bellen naar: 06-33663971, mailen naar: info@ikkoopuwwoning.nl of u kunt het contactformulier invullen.

2. Het adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek bespreekt een van onze adviseurs uitgebreid alle mogelijkheden met u. Daarnaast vertellen we u alles over het proces van verkopen en krijgt u antwoord op al uw vragen.

3. Ontvang een bod

Na het adviesgesprek geven wij u direct een offerte met een scherp bod voor uw woning. U krijgt de tijd om het aanbod door te nemen en erover na te denken.

4. Verkoop

Wanneer u besluit ons aanbod te accepteren maken wij alles in orde en maken wij de verkoop van uw woning gereed. U zult vervolgens snel de betaling binnen hebben.

5. Oplevering

Uiteindelijk regelen wij alle zaken rondom de verkoop zodat u zonder stress uw woning verkoopt. Alles onder 1 dak goed geregeld!

Meer informatie?

  Postcode (*)

  Huisnummer (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  captcha

  Direct een bod voor uw woning? Neem contact op en ontvang een vrijblijvend bod.

  Bel voor meer info