Ik krijg mijn huis niet verkocht

Geen kopers voor uw huis?

Hoort u uzelf regelmatig zeggen: “Ik krijg mijn huis niet verkocht”? Maakt u zich geen zorgen. Wij bieden u graag een passende oplossing. Wij zijn IkKoopUwWoning.nl. Een bewezen overkoepelende organisatie aan huis opkopers. Wij kopen huizen op voor goede prijzen. Dit doen wij zeer snel, zodat u in no time uw volgende woning kunt betrekken. Is uw woning nog steeds niet verkocht? Maak direct een afspraak met ons. Bel naar 06-33663971 of mail naar info@ikkoopuwwoning.nl en voordat u het weet heeft u uw huis aan ons verkocht.

Als uw huis spoedig verkocht moet worden

Wij horen graag waarom u uw woning wilt verkopen. Heeft u een nieuw huis gevonden en wenst u geen dubbele woonlasten? Gaat u binnenkort emigreren? Is er sprake van een scheiding en kunt u alleen de woonkosten niet meer opbrengen? Heeft u een extra onderkomen ontvangen uit een erfenis? Moet u uw woning gedwongen verkopen? Wij hanteren het gehele traject een begripvolle en respectvolle werkwijze. Vertel ons wat uw wensen zijn. Dan brengen wij naar aanleiding daarvan een redelijk bod uit op uw woning.

Brengen wij een mooi bod uit? Verkocht!

Naast dat wij zeer betrokken te werk gaan, zijn wij ook te herkennen aan onze snelle en financieel aantrekkelijke aanpak. In tegenstelling tot bij een standaard makelaar kunt u uw woning in no time aan ons verkopen. Wij leggen in overleg met u de oplevering van de woning vast. Daarnaast bieden wij u een goede prijs voor uw woonruimte. Wij schepen u niet af met een onredelijk bedrag. Ook als er sprake is van een gedwongen verkoop of een verkoop met verlies vanwege een scheiding bijvoorbeeld, zullen wij altijd nog een goede prijs bieden. Benieuwd naar onze werkwijze en oplossingen? Maak direct een afspraak met onze adviseur uit uw regio.

Onze aanpak samengevat

De aanpak van IkKoopUwWoning.nl kan samengevat worden in de volgende woorden:

 • Snel
 • Betrokken
 • Persoonlijk
 • Respectvol
 • Overzichtelijk

Benader ons vandaag nog en plan een gesprek met onze ervaren woning opkoper in.

Ik krijg mijn huis niet verkocht

”Ik krijg mijn huis niet verkocht” gaat niet meer voor u op!

U begrijpt, ook voor uw woonruimte is een geïnteresseerde koper te vinden. En wel onder de naam IkKoopUwWoning.nl. Bent u benieuwd naar welk bod wij uit willen brengen op uw woning? Maak geheel vrijblijvend kennis met onze huis opkopers. U kunt een afspraak met ons maken via telefoonnummer 06-33663971 of via e-mailadres info@ikkoopuwwoning.nl. U mag vaarwel zeggen tegen die nare gedachte: “Ik krijg mijn huis niet verkocht”!

 

  Postcode (*)

  Huisnummer (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  captcha

  Direct een bod voor uw woning? Neem contact op en ontvang een vrijblijvend bod.

  Bel voor meer info