huis verkopen

Wilt u op een snelle manier uw huis verkopen

Is het niet mogelijk om uw woning te verkopen? Dan biedt IkKoopUwWoning.nl de uitkomst. Bij ons kunt u namelijk op een snelle manier en zonder risico’s uw woning verkopen. Heeft u de gedachte “mijn woning is niet te verkopen”? Benader dan onze specialisten om te bekijken wat er allemaal in uw situatie mogelijk is. Zeker als u al lang uw huis wilt verkopen, kan het vaak bijna onmogelijk lijken om deze ook daadwerkelijk te verkopen. Benader ons als u overweegt om uw huis te verkopen, zodat wij een vrijblijvende afspraak met u kunnen maken.

Onze werkwijze voor uw woning

Waarom is mijn woning niet te verkopen? Dat kan vele oorzaken hebben. Onze adviseurs komen graag bij u langs om samen te kijken of uw woning te verkopen is. Nadat wij een adviesgesprek met u gehouden hebben en wij uw huis willen kopen, komen wij direct met een scherp bod voor uw huis. Zo krijgt u van ons een offerte voor uw huis en kunt u bepalen of u aan ons uw woning wilt verkopen. U hoeft ook niet meteen te beslissen of u ons aanbod voor uw woning aanneemt. Wij geven u graag de tijd om ons aanbod in overweging te nemen voordat u overgaat tot verkopen. Accepteert u ons bod voor uw woning? Dan maken wij alles in orde en kunt u uw woning verkopen.

Waarom wij IkKoopUwWoning.nl zijn begonnen

Een woning verkopen kan in sommige gevallen zeer lastig blijken. Ook kan het verkopen voor veel mensen zorgen tot een stressvolle situatie. Dit kan zich uiten in een financiële druk, waardoor u en uw gezin voor een financieel dilemma komen te staan. Wij hebben in de praktijk al vele gevallen meegemaakt waardoor er werd gedacht “mijn woning is niet te verkopen”. Wij bieden de oplossing. Wij komen onder andere de volgende situaties tegen waardoor mensen snel hun huis willen verkopen:

 • Emigratie
 • Ouderen die noodgedwongen moeten verhuizen
 • U heeft een huis verkregen door een erfenis
 • U wilt geen risico lopen bij de koop van een nieuwe woning
 • Geen inkomen meer
 • Dubbele vastgoedlasten

huis verkopen

Uw huis verkopen doet u bij IkKoopUwWoning.nl

Ons bedrijf is een overkoepelende organisatie die op een persoonlijke en betrokken manier een oplossing biedt als u (gedwongen) uw huis moet verkopen. Wij geven u een vrijblijvend bod voor uw huis door middel van een adviesgesprek met één van onze adviseurs in uw regio. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Dan kunt u bellen naar 06-33663971. Maar u kunt natuurlijk ook een mail sturen naar info@ikkoopuwwoning.nl. En bedenk “mijn woning ís te verkopen” bij IkKoopUwWoning.nl.

 

  Postcode (*)

  Huisnummer (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  captcha

  Direct een bod voor uw woning? Neem contact op en ontvang een vrijblijvend bod.

  Bel voor meer info