Huis verkopen aan makelaar

Als u uw huis snel verkocht wilt hebben

Overweegt u uw huis te verkopen aan een makelaar? Wacht dan nog even. Wij wijzen u graag op de mogelijkheden uw woning te laten opkopen door een bewezen overkoepelende organisatie aan opkopers: IkKoopUwWoning.nl. Onze aanpak onderscheidt zich op diverse punten van een standaard makelaar. Zo is laatstgenoemde vaak erg duur. Het verkooptraject duurt tevens zeer lang. En de kans is groot dat u wordt afgescheept met een onredelijk bedrag. Onze werkwijze daarentegen is snel, veilig en financieel aantrekkelijk. Bel naar 06-33663971 of mail naar info@ikkoopuwwoning.nl en ontdek waarom uw huis verkopen aan ons verstandig is.

Voordelen van een woning direct verkopen

U kunt uw woning natuurlijk ook te koop zetten volgens de reguliere weg. Maar dit traject duurt vaak erg lang. Ten nadele van uw financiële positie. Immers, de waarde van uw woning zal alleen maar kelderen, terwijl u steeds meer kosten maakt voor de diensten van de makelaar. Nou kunt u ervoor kiezen uw woning direct aan te bieden aan laatstgenoemde. Maar dan zult u al snel genoegen moeten nemen met een bedrag dat veel lager is dan dat waarvoor u uw woning wilde verkopen. Daarnaast wordt uw persoonlijke situatie niet meegenomen in het traject. Onze adviseur bij u in de regio hanteert gelukkig een compleet andere aanpak.

Als u uw huis besluit te verkopen aan ons

Maakt u straks een afspraak met onze betrokken adviseur? Onze adviseur brengt graag een bezoekje aan uw woonruimte. Tijdens dit bezoek luistert hij aandachtig naar uw situatie. Waarom wenst u een snelle verkoop? Staat er een emigratie op de planning, heeft er een scheiding plaatsgevonden, heeft u een woning ontvangen uit een erfenis, moet u uw woning gedwongen in de verkoop zetten of wilt u dubbele woonlasten voorkomen? Niet geheel onbelangrijk zijn ook uw wensen. Wat had u in gedachten als verkoopprijs en welk redelijk bod kunnen wij naar aanleiding daarvan uitbrengen op uw huis? Wij bieden een passende oplossing.

Hier staan wij voor

IkKoopUwWoning.nl staat voor de volgende kernwaarden:

 • Snelheid
 • Persoonlijke aanpak
 • Geen bijkomende kosten
 • Helder, overzichtelijk en netjes
 • Respectvol bij gedwongen verkoop

Benader ons voor een persoonlijk gesprek.

huis verkopen aan makelaar

Wilt u nog steeds uw huis verkopen aan een makelaar?

U begrijpt, zowel op het gebied van snelheid, financieel voordeel en betrokkenheid is het veel verstandiger uw woning te laten opkopen door onze opkopers dan door een makelaarskantoor. U bereikt IkKoopUwWoning.nl via telefoonnummer 06-33663971 of via e-mailadres info@ikkoopuwwoning.nl. Besluit vandaag nog uw huis niet te verkopen aan een makelaar, maar maak een afspraak met onze woning opkoper.

 

  Postcode (*)

  Huisnummer (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  captcha

  Direct een bod voor uw woning? Neem contact op en ontvang een vrijblijvend bod.

  Bel voor meer info