Huis kopen maar eigen huis nog niet verkocht

Als uw eigen huis nog niet verkocht is

Wilt u een nieuw huis kopen, maar is uw eigen huis nog niet verkocht? Laat uw woning dan opkopen door IkKoopUwWoning.nl. Zo voorkomt u dubbele woonlasten. Ook kunt u op deze manier zonder (financiële) zorgen intrek nemen in uw nieuwe eigen huis. Wij brengen een goed bod uit op uw woning. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Bel naar 06-50599853 of mail naar info@ikkoopuwwoning.nl en voordat u het weet kunt u dat nieuwe huis kopen!

Waarom uw woning nog niet verkocht is

Wat de reden ook is, u wilt zo snel mogelijk uw oude huis verlaten en intrek nemen in uw nieuwe woning. Is er sprake van een gedwongen verkoop, een emigratie, een scheiding of dubbele vastgoedlasten? Wij gaan respectvol en betrokken met uw situatie om. Wij beseffen als geen ander dat een verkooptraject veel emoties kan oproepen. Het duurt lang, het kost veel geld en u krijgt uw huis nog steeds niet verkocht. Wij bieden u de oplossing. Laat ons uw huis opkopen. Zo kunt u spoedig volop genieten van uw nieuwe eigen huis.

Dankzij onze aanpak kunt u dat huis kopen

Wenst u een passend bod op uw woning? Laat ons een bezoekje aan u brengen. Wij bespreken wat u in gedachten heeft. Naar aanleiding daarvan brengen wij direct een goed bod op uw woning uit. Dat wij snel werken betekent dus niet dat wij huisbezitters afschepen met een onredelijk bod. Bent u benieuwd wat u voor uw eigen huis dat nog niet verkocht is kunt krijgen? Maak een afspraak met onze adviseur uit uw regio. Als bewezen overkoepelende organisatie zijn wij actief in heel het land. Volg de velen die u voorgingen en laat uw huis door ons opkopen voor een goede prijs.

Onze aanpak samengevat

Wilt u snel uw woning verkopen? Kies dan voor IkKoopUwWoning.nl. Wij werken:

 • Snel
 • Persoonlijk
 • Zonder bijkomende kosten
 • Helder, overzichtelijk en netjes
 • Respectvol bij gedwongen verkoop

Bent u overtuigd van onze voordelen? Neem contact met ons op!

Huis kopen maar eigen huis nog niet verkocht

U wilt een huis kopen, maar uw eigen huis is nog niet verkocht?

Als u graag een nieuwe woning wilt kopen, is het wel zo fijn als u niet meer vast zit aan uw oude huis. Via IkKoopUwWoning.nl kunt u snel, eenvoudig en tegen een goede prijs uw woning verkopen. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 06-50599853 of stuur een e-mail naar info@ikkoopuwwoning.nl. Wij zijn uw ideale partner als u uw gewenste huis wilt kopen, maar uw eigen huis nog niet verkocht is!

 

  Postcode (*)

  Huisnummer (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  captcha

  Direct een bod voor uw woning? Neem contact op en ontvang een vrijblijvend bod.

  Bel voor meer info