Huis te koop zetten

Huis te koop zetten?

Wilt u uw woning in de verkoop zetten? Heeft u er dan wel eens aan gedacht om in plaats van uw huis te koop aan te bieden via een makelaar, deze snel te verkopen aan IkKoopUwWoning.nl? Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij allemaal kunnen betekenen voor u in plaats van dat u uw woning te koop moet zetten? Benader ons dan, zodat wij één van onze adviseurs langs kunnen sturen voor een vrijblijvend gesprek. Dan zal deze samen met u kijken wat er in uw situatie allemaal mogelijk is. Zo kan het blijken dat u uw huis sneller kunt verkopen dan gedacht.

Woning te koop? Kies voor onze werkwijze

Heeft u moeite om uw huis te verkopen? Benader dan IkKoopUwWoning.nl om samen te kijken wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij sturen graag één van onze adviseurs langs om uw situatie te bespreken, zodat u het bordje “Huis te koop” kunt weghalen. U kunt na dit gesprek nog altijd zelf bepalen of u uw woning te koop wilt zetten. Als u de woning niet meer te koop aanbiedt, kunnen we samen een schappelijke prijs afspreken. Een woning in de verkoop zetten vergt geduld. Want het kan lang duren voordat u de woning verkocht krijgt. Denk dus goed na over hoe u uw woning wilt verkopen.

De reden voor de start van onze organisatie

Heeft u het moeilijk met de verkoop van uw woning? U wilt uiteraard een stressvolle situatie met een financieel dilemma vermijden. Zeker als u snel uw woning wilt verkopen, kunt u beter niet uw huis te koop zetten.

Een eventuele verkoop kan dan namelijk erg lang duren en u heel veel geld kosten. Wij komen onder andere de volgende situaties tegen waarom mensen snel hun woning willen verkopen:

 • Geen risico willen lopen bij de koop van een nieuwe woning
 • Een woning gekregen door een erfenis
 • Noodgedwongen moeten verhuizen
 • Emigratie
 • Geen inkomen meer
 • Dubbele vastgoedlasten

Huis te koop zetten

Maak een afspraak met ons

U kunt onze organisatie benaderen als u snel uw woning wilt verkopen. Wij vinden het ook zeer belangrijk om u hiervoor een eerlijke en schappelijke prijs te geven. Bent u enthousiast geworden over onze organisatie en wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 06-33663971. Natuurlijk kunt u ook een mail sturen naar info@ikkoopuwwoning.nl. Kortom, u hoeft uw huis niet te koop zetten, als u snel uw huis wilt verkopen.

 

  Postcode (*)

  Huisnummer (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  captcha

  Direct een bod voor uw woning? Neem contact op en ontvang een vrijblijvend bod.

  Bel voor meer info